Noutățile muzicale de la P!nk, Beck, Gucci Mane și St. Vincent

Beautiful Trauma” se numește cel de-al 7-lea album semnat P!nk. Numele a fost ales chiar după ce a apărut piesa cu același nume, fiind aleasă să fie chiar prima de pe album. Cea de-a doua de pe album este și singura colaborare: „Revenge”, alături de Eminem. Materialul continuă cu piese personale și puternice, cum ne-a obișnuit artista de fiecare dată.

Colors” este cel mai nou album Beck. Artistul a început să lucreze la el încă din 2013, ocupându-se atât versuri cât și de producție, alături de producătorul american Greg Kurstin, care a produs, printre altele și piesa „Hello” semnată Adele. Primul single lansat a fost „Dreams”, urmat de „Wow”, „Dear Life” și „Up All Night”.

La jumătate de an de la lansarea materialului „Droptopwop” în colaborare cu Metro Boomin, Gucci Mane ne prezintă albumul cu numărul 11 din cariera sa: „Mr. Davis”. Conține 17 track-uri și colaborări cu Nicki Minaj, Monica, Chris Brown, Migos, The Weeknd, ASAP Rocky, Big Sean, Ty Dolla Sign, Schoolboy Q, Slim Jxmmi, Young Dolph și Rico Love.

MASSEDUCTION“ este cel de-al 5-lea album de studio al artistei americane St. Vincent. Conține 13 melodii, lansate ca single fiind momentan doar piesele „New York”, „Los Angeless” și „Pills”. Pentru promovarea acestuia, începând cu 20 octombrie și până la finalul lunii ianuarie 2018, artista o să fie în turneul „Fear the Future”, care începe în Irlanda și se termină în San Diego.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Turneu naţional Ştefan Bănică – „Picat din lună”
Perioada: 23 octombrie – 9 noiembrie
Locaţiile: Piteşti, Craiova, Timişoara, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Braşov, Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Bacău, Buzău, Chişinău
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

The Motans
Data: 25 octombrie (miercuri)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Smiley

Data: 26 octombrie (joi)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music