Noutățile muzicale de la Michael Jackson, Hurts, Demi Lovato și Robin Schulz

S-a lansat „Scream”, cel mai nou album Michael Jackson. Acesta conține 13 melodii, fiind o colecție de piese deja lansate în perioada în care artistul trăia, plus un bonus: noua piesă “Blood On The Dance Floor X Dangerous (The White Panda Mash-Up)”. Tot în aceeași zi s-a lansat și „Thriller (Steve Aoki Midnight Hour Remix)”, care este separată de album și care sună tare, tare bine!

Hurts, proiectul britanic apărut în 2009, tocmai a lansat cel de-al patrulea album de studio din carieră. „Desire”, căci despre el este vorba, a fost lansat la o distanță de 7 ani de la primul și conține 13 piese. „Beautiful Ones” este prima piesă de pe el, dar și prima lansată ca single. A apărut în luna aprilie a acestui an, fiind urmată de „Ready To Go”, a doua de pe album, lansată pe 1 septembrie.

Demi Lovato ne prezintă cel de-al șaselea album din cariera sa, numit „Tell Me You Love Me”. Lansat atât în versiunea standard (care conține 12 piese), cât și în cea deluxe (care conține 15 piese), materialul este cel mai matur al artistei de până acum, după cum ea însăși a declarat pentru W Magazine.

Uncovered“ se numește cel de-al treilea album de studio semnat de DJ-ul și producătorul german Robin Schulz. Acesta conține 18 track-uri, dar și mai multe colaborări cu diverși artiști, printre care-i amintim pe James Blunt și Sam Martin.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

VAMA – lansare album „Better”
Data: 12 octombrie (joi)
Locaţie: Bucureşti, Sala Polivalentă
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Maximum Rock Festival 2017
Data: 13-14 octombrie (vineri-sâmbătă)
Locaţie: București, Arenele Romane (cort încălzit)

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Concerte: Sodom, Haggard, Anvision, Hypersonic, For the Wicked, Moonsorrow, Nightmare, Stage of Reality, Shade Empire, Anuryzm şi Vlad in Tears

VEST FEST 2017

Data: 13-15 octombrie (vineri-duminică)
Locaţie: Timișoara
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Concerte: B.U.G. Mafia, Subcarpaţi, La Familia, Paraziţii, Ziggi Recado, Deliric x Silent Strike, Alternosfera, Viţa de Vie, Trooper şi mulţi alţii.

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music