Noutățile muzicale de la Marilyn Manson, Lara Fabian, Gwen Stefani și Liam Gallagher

Heaven Upside Down” se numește cel mai nou album Marilyn Manson. Materialul conține 10 melodii, printre care și „WE KNOW WHERE YOU FUCKING LIVE” și „KILL4ME” lansate înainte, ca single-uri. Începând cu data de 27 septembrie va începe și turneul cu același nume, care va cuprinde show-uri atât în Statele Unite ale Americii, cât și în Europa (nu și România, din păcate).

Tot în turneu, dar de această dată din februarie 2018, pleacă și Lara Fabian, care tocmai și-a lansat noul album: „Camouflage”.  Acesta are 12 melodii și este scris și compus de către artistă alături de Moh Denebi și Sharon Vaughn, doi producători stabiliți în Stockholm, Suedia.

Cel de-al 4-lea album de studio semnat Gwen Stefani este dedicat în exclusivitate sărbătorilor de iarnă: „You Make It Feel Like Christmas”. A fost lansat la un an de la penultimul album, „This Is What the Truth Feels Like”, și conține 12 melodii, printre care și cea care dă numele materialului, în colaborare cu Blake Shelton.

As You Were“ se numește noul album solo semnat de solistul trupei Oasis, Liam Gallagher. Anunțat în luna iunie a acestui an prin intermediul single-ului „Wall of Glass”, materialul a fost lansat în varianta standard (care are 12 melodii) și cea deluxe (care are 15). Cu ocazia lansării acestuia, artistul a anunțat că va susține și primul turneu solo, în Statele Unite ale Americii și Canada.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Holograf – „Unplugged la Teatru”
Data: 16 octombrie (luni)
Locaţie: Bucureşti, Teatrul Naţional Bucureşti
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Candy Dulfer
Data: 17 octombrie (marți)
Locaţie: București, Sala Palatului

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Sting

Data: 17 octombrie (marți)
Locaţie: Cluj-Napoca, Sala Polivalentă
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music