Noutățile muzicale de la The Killers, Macklemore, Kygo și Fergie

The Killers ne prezintă cel de-al 5-lea album din carieră, numit „Wonderful Wonderful”. Lansat în varianta standard (care conține 10 melodii) și cea deluxe (pe care sunt 13 melodii), materialul vine la 5 ani de la lansarea „Battle Born”, care este cel de-al 4-lea album de studio al trupei americane.

La 12 ani de la lansarea primului album de studio semnat Macklemore, „The Language of My World”, artistul ne oferă noul său material, numit „GEMINI”. Acesta este, de asemenea, primul pe care îl lansează fără Ryan Lewis, de la apariție primului album încoace, primul single fiind „Glorious”, în colaborare cu Skylar Grey.

La un an de la apariție albumului „Cloud Nine”, Kygo ne prezintă primul său EP, intitulat „Stargazing”. Anunțat la doar câteva zile înainte de lansare, „Stargazing” conține colaborări cu mai mulți artiști, printre care și Selena Gomez, pentru piesa „It Ain’t Me”, dar și Ellie Goulding, pentru piesa „First Time”.

Double Dutchess“ se numește cel de-al doilea album de studio semnat Fergie. „Double Dutchess” vine la 11 ani de la materialul ei de debut, „The Dutchess”. Conține 13 melodii și prezintă mai multe genuri muzicale, printre care hip-hop, pop și reggae.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Cătălin Crişan – concert aniversar
Data: 3 octombrie (marți)
Locaţie: Bucureşti, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Robin and the Backstabbers
Data: 6 octombrie (vineri)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Fink

Data: 7 octombrie (sâmbătă)
Locaţie: București, Control Club
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music