Noutățile muzicale de la Foo Fighters, Galantis, Madonna și Wyclef Jean

Foo Fighters a lansat cel de-al 9-lea album de studio, intitulat „Concrete and Gold”, la fel precum ultima piesă de pe el. De altfel, materialul vine la 3 ani de la penultimul, „Sonic Highways”, iar la începutul verii acestui an am avut parte de „Run”, primul single de pe „Concrete and Gold”. Până acum albumul a primit în mare parte recenzii pozitive din partea marilor publicații internaționale.

La 2 ani de la „Pharmacy”, duo-ul suedez de muzică electronică Galantis ne oferă cel de-al 2-lea album al proiectului, numit „The Aviary”. Primul single de pe album este „No Money”, care este, de asemenea, și primul semnată Galantis care a ajuns în topul Billboard Hot 100.

Madonna ne oferă cel de-al 5-lea album live al ei, numit „Rebel Heart Tour”. Acesta conține 22 de melodii, intepretate în cadrul turneului „Rebel Heart”, care este al 10-lea din cariera sa. Tot în 2015 Madonna a lansat și albumul de studio cu același nume, care avea să anunțe turneul.

Carnival III: The Fall and Rise of a Refugee“ se numește noul album de studio semnat Wyclef Jean. Conține 12 melodii și a fost lansat la aproape jumătate de an de la celălalt material lansat în acest an, „J’ouvert” și, de asemenea, cu o săptămână înainte să vină în România, la Creative Fest. Grin

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Red Bull SoundClash: CTC vs Carla’s Dreams
Data: 28 septembrie (joi)
Locaţie: Bucureşti, Sala Polivalentă
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra
Data: 29 septembrie (vineri)
Locaţie: București, Arenele Romane

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Delahoya Festival 2017

Data: 29-30 septembrie (vineri-sâmbătă)
Locaţie: Cluj, Cluj-Napoca
Invitati: Sigma, Wilkinson, Mollie Collins, Dub Pistols, Foreign Beggars, Joachim Pastor, Detour, Jon Kennedy, Worakls, N’TO, The Shiver Show, CTC, E.M.I.L., Robin and the Backstabbers, Urma, Moonlight Breakfast, Grimus şi mulţi alţii
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music