Noutățile muzicale de la Avicii, Kesha, Bebe Rexha și NVDES

După ce în 2016 Avicii a anunțat că ia o pauză de la muzică, acum s-a întors cu forțe proaspete și cu un nou EP. „AVĪCI” conține 6 piese, ultima fiind un remix. Materialul conține un mix de piese vechi și noi, piese pe care i le cereau fanii, dar și unele proaspete.

Rainbow este cel de-al treilea material din cariera artistei Kesha și, de asemenea, primul pe care îl lansează după procesul pe care l-a avut cu producătorul Dr. Luke. Conform Rolling Stone, „Rainbow” a fost inspirat de artiștii care au influențat-o pe ea de-a lungul timpului: Iggy Pop, Rolling Stones, the Beach Boys, T Rex, James Brown, the Beatles, Sweet și Dolly Parton.

După ce acum aproape jumătate de an ne prezenta „All Your Fault: Pt. 1”, acum Bebe Rexha ne oferă spre ascultare „All Your Fault: Pt. 2”. La fel ca precedentul, și acesta conține colaborări cu rapperi și are tot 6 melodii. Este, de altfel, cel de-al 3-lea EP din cariera artistei.

La Nvdité, Vol. 1“ se numește noul EP lansat de artistul american NVDES. Conține 5 melodii, primul single extras fiind ultimul de pe material, „Turning Heads”. Artistul urmează să susțină și o serie de concerte, care vor avea loc, din păcate, doar în Statele Unite ale Americii. Sperăm să vină și-n România curând! Smile

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Bucovina Rock Castle 2017

Data: 25-27 august (vineri-duminică)
Locaţie: Suceava, Cetatea de Scaun a Sucevei
Concerte: Uly Jon Roth, Planet of Zeus, Russkaja, Mother s Cake, Luna Amară, Kempes, Travka, Dirty Shirt şi mulţi alţii
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Magura Wave Festival 2017
Data: 25-26 august (vineri-sâmbătă)
Locaţie: Simeria, Măgura Uroiului
Concerte: Coroner, Ektomorf, Bucovina, Implant pentru refuz, Alter, Serenity şi mulţi alţii

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Smida Jazz Festival 2017
Data: 25-27 august (vineri-duminică)
Locaţie: Parcului Natural Apuseni, Smida
Concerte: GoGo Penguin, Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz, Tingvall Trio, Eric Vloeimans’ Gatecrash, The Kandinsky Effect, Sickpicnic, Iordache, JazzyBIT şi Trompetre
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music