Noutățile muzicale de la A$AP Ferg, Chase & Status, Dave East și Grizzly Bear

Finalul verii ne aduce cel de-al doilea mixtape semnat A$AP Ferg, numit „Still Striving”. Pe material îi putem auzi și pe Busta Rhymes, Dave East, A$AP Rocky, Rick Ross, French Montana, Snoop Dogg, Migos, Lil Yachty, Playboi Carti și nu numai, datorită colaborărilor de pe cele 14 melodii.

Tot pentru sfârșitul verii a fost lăsat și „Tribe”, cel de-al patrulea album semnat de duo-ul englez de drum and bass Chase & Status. Lansarea a fost făcută pe 13 iulie, chiar cu puțin înainte ca artiștii să vină din nou în România, la Untold Festival.

După nouă mixtape-uri lansate în ultimii șapte ani, Dave East ne prezintă primul său E.P., numit „Paranoia: A True Story”. Materialul a avut parte de o puternică promovare din partea lui Nas, Dave fiind semnat la Mass Appeal Records, casa de producție a lui Nas, asta pe lângă label-ul Def Jam Recordings.

Painted Ruins“ se numește cel de-al cincilea album de studio al trupei americane de indie rock Grizzly Bear. A apărut la 15 ani de la apariția trupei și, de asemenea, la 5 de la ultimul ei material. Din toamnă trupa va susține și un turneu, în cadrul căruia sunt programate o serie de concerte în Europa (din păcate, momentan, România nu este pe listă) și America de Nord.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

byron – Backyard Acoustic Season
Data: 31 august (joi)
Locaţie: Bucureşti, Verde Stop
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

AWAKE Festival 2017
Data: 1-3 septembrie (vineri-sâmbătă)
Locaţie: judeţul Mureş, Domeniul Teleki din Gorneşti
Concerte: Tom Odell, Knife Party, Mary PopKids, Kiscsillag, GOLAN, Alternosfera, Les Elephants Bizarres, The Kryptonite Sparks şi mulţi alţii

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Festivalul Posada Rock 2017

Data: 1-3 septembrie (vineri-duminică)
Locaţie: Câmpulung Muscel, Stadionul Municipal
Concerte: Udo Dirkschneider, Evergrey, Soen, Firewind, Kempes, Taine, Gothic, Invader şi Arashai
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music