Noutățile muzicale de la Lana Del Rey, Tyler, The Creator, Steve Aoki și Foster The People

Lust For Life” este noul album semnat Lana Del Rey și vine la 2 ani de la penultimul, „Honeymoon”. Primul single extras de pe el este „Love”, care a fost urmat de piesa care dă numele albumului, interpretată alături de The Weeknd. Nu este prima colaborare pe care o are cu The Weeknd, iar asta pentru că a apărut pe cel mai recent album al lui, lansat anul trecut, unde a lucrat la piesele „Party Monster” și „Stargirl Interlude”.

Flower Boy“ este cel mai recent album semnat de rapperul Tyler, The Creator și a fost înregistrat în ultimii 2 ani, chiar în perioada care a trecut de la lansarea penultimului lui material, „Cherry Bomb”. De producție s-a ocupat tot el, iar de pe acesta, momentan, au fost extrase single-urile „Who Dat Boy” / „911”, „Boredom”, dar și „I Ain’t Got Time!”. Printre artiștii care apar pe album se numără și Frank Ocean, A$AP Rocky, Estelle, dar și Lil Wayne.

De la EDM la trap și hip-hop. Cam așa ar fi descris, pe scurt, noul album de studio semnat Steve Aoki, „Kolony” (de asemenea cel de-al 4-lea din cariera lui). Smile Iar pentru asta, a ales să lucreze alături de câteva dintre cele mai fresh nume din industria muzicală internațională: Gucci Mane, 2 Chainz, Lil Uzi Vert, Migos, Wale și nu numai.

Sacred Hearts Club“ se numește cel de-al 3-lea album de studio al trupei americane Foster the Poeple. Conține 12 melodii, printre ele aflându-se și „Pay the Man”, „Doing It for the Money”, dar și „SHC”, care au apărut în luna aprilie a acestui an pe EP-ul „III”, material care avea să anunțe noul album.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

The Mono Jacks

Data: 3 august (joi)
Locaţie: București, Verde Stop
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

UNTOLD Festival 2017
Data: 3-6 august (joi-duminică)
Locaţie: Cluj-Napoca
Invitaţi: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell ^ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Alan Walker, Marshmello, Steve Aoki şi mulţi alţii

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Out Of Doors Fest 2017
Data: 4-5 august (vineri-sâmbătă)
Locaţie: Costinești, White Horse Rock’n Roll
Concerte: Şuie Paparude, Alternosfera, OCS, Macanache, Cristi Minculescu & IRIS şi mulţi alţii

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music