Noutățile muzicale de la JAY-Z, HAIM, DJ Shadow și 21 Savage

4:44“ este cel de-al 13-lea album de studio semnat JAY-Z și, de asemenea, primul la care a lucrat cu un singur producător: No I.D.. Despre relația lui cu Beyonce, dar și răspunsul din piesa „4:44” venit în urma acuzațiilor aduse de ea pentru infidelitate, faptul că mama sa este lesbiană și nu numai, toate sunt subiecte abordate de JAY-Z, care au atras atenția și au stârnit reacții în social media, chiar imediat după lansare.

Something to Tell You“ este cel de-al 2-lea album al trupei americane HAIM. „Want You Back“, „Right Now“ și „Little of Your Love“ sunt primele single-uri lansate, toate înainte de apariția albumului. Ultima menționată trebuia să apară pe coloana sonoră a filmului Trainwreck, fiind special înregistrată pentru asta, în mai puțin de o săptămână, dar, într-un final, nu a mai apărut. A rămas însă pe material.

EP-ul „The Mountain Has Fallen“ vine la un an de la lansarea albumului „The Mountain Will Fall” semnat DJ Shadow. Materialul conține 4 melodii: „Systematic“ care este în colaborare cu Nas, „Horror Show“ care este cu Danny Brown, apoi urmează „Good News“, iar mai apoi avem „Corridors“, alături de compozitorul britanic Steven Price, care de altfel a câștigat și un Oscar.

Issa Album“ se numește materialul de studio de debut al lui 21 Savage. Conține 14 melodii și a fost lansat la un an distanță de la apariția celui de-al 2-lea lui EP, „Savage Mode“ și doi de la primul, „Free Guwop“.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Travka @ Backyard Acoustic Season

Data: 20 iulie (joi)
Locaţie: București, Verde Stop
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Timeshift Bucharest Dance Music Festival 2017
Data: 20-23 iulie (joi-duminică)
Locaţie: Bucureşti, Romexpo
Invitaţi: David Guetta, DJ SNAKE, Above & Beyond, Bloc Party, Orbital, White Lies, Faithless (DJ SET), Markus Schulz, Mistery Jets, Rudimental (DJ SET), Chris Liebing, Loco Dice, Robin Schulz, Alex Metric, Hot Chip (DJ SET) și mulţi alţii

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Depeche Mode
Data: 23 iulie (duminică)
Locaţie: Cluj-Napoca, Cluj Arena
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

 

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music