Noutățile muzicale de la Calvin Harris, TLC, The Beach Boys și Kacy Hill

Funk Wav Bounces Vol. 1“ este cel de-al 5-lea album de studio semnat și produs de Calvin Harris. Conține multe colaborări cu artiști de top, din diferite genuri muzicale, printre care și Frank Ocean, Migos, Pharrell Williams, Ariana Grande, Snoop Dogg, John Legend, Katy Perry, dar și Kehlani.

Tot la al 5-lea album a ajuns și proiectul TLC, care ne prezintă albumul cu același nume. Lansat la 15 ani distanță de penultimul, „3D“, materialul este ultimul de studio semnat TLC. Pentru realizarea lui, cele două artiste, membre ale proiectului, au făcut o campanie pe Kickstarter. Au cerut 150,000 de dolari, au strâns 400,000 chiar, iar printre cei care au donat se numără și New Kids on the Block, Katy Perry și Justin Timberlake.

1967 – Sunshine Tomorrow“ reprezintă numele celei mai noi compilații semnate The Beach Boys. Pe ea sunt, în mare parte înregistrări nelansate, care au fost făcute la finalul anului 1967 și care fac parte din sesiunile dedicate celui de-al 13-lea album de studio, numit  „Wild Honey“. Titlul tot din cadrul aceluiași album este luat.

Like A Woman“ se numește albumul de debut al cântăreței Kacy Hill și a fost lansat la doi ani distanță de la apariția primului ei EP, „Bloo“. De asemenea, de menționat este și faptul că ea este una dintre puținele artiste semnate la GOOD Music, label-ul fondat de Kanye West.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Electric Castle Festival 2017

Data: 13-16 iulie (joi-duminică)
Locaţie: Bonţida, Castelul Banffy
Concerte: Deadmau5, Franz Ferdinand, Alt-J, Trentemoller, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus şi mulţi alţii
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Slowride Transalpina Fest
Data: 14-16 iulie (vineri-duminică)
Locaţie: Județul Gorj, Baia de Fier, Peștera Muierilor
Concerte: Bucovina, Altar, Trooper , ZOB, Alex & The Fat Penguins şi Scarlet Aura

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Mastering the Music Business
Data: 10-11 iulie (luni și marți)
Locaţie: București, CULTURADA
Citeşte mai multe pe: masteringthemusicbusiness.ro

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music