Noutățile muzicale de la Roger Waters, SAVE, Major Lazer și Dua Lipa

După 25 de ani, Roger Waters ne bucură cu un nou album rock solo, mai precis cu „Is This the Life We Really Want?”. Produs de englezul Nigel Godrich care a mai lucrat de-a lungul timpului cu alte nume mari precum Radiohead și U2, materialul conține 12 track-uri, iar pănâ acum a primit reacții pozitive din partea criticilor internaționali de muzică.

Un Erou” este primul album semnat SAVE și se ascultă în premieră pe Zonga. Grin Este un material cu piese scrise atât în limba română, cât și în engleză, la care SAVE a lucrat în ultimii ani. Momentan este disponibil varianta standard, care conține 12 melodii, urmând să apară și cea deluxe.

6 melodii noi semnate Major Lazer, care te fac să vrei să dansezi încă din primele secunde. Toate fac parte din „Know No Better”, noul EP al proiectului. Travis Scott, J Balvin și Sean Paul sunt doar câteva nume prezente pe el. Urmează să apară și „Music Is the Weapon”, cel de-al 4-lea album Major Lazer, data nefiind încă făcută publică.

Dua Lipa ne prezintă noul și primul ei album din carieră, „Dua Lipa”. De pe el face parte și piesa „Be The One”, cea cu ajutorul căreia a ajuns cunoscută publicului larg, dar și „New Love”, „Lost In Your Light (feat. Miguel)”, „Hotter Than Hell”, „Blow Your Mind (Mwah)”, „Room For 2” și „Thinkin ‘Bout You”, lansate ca single-uri.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

„Ca Pe Vremuri” (Compact, IRIS şi Holograf)

Data: 15 iunie (joi)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Parov Stelar, Wax Tailor, Golan şi Oktopus
Data: 16 iunie (vineri)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Kings of Leon
Data: 17 iunie (sâmbătă)
Locaţie: București, Arena Naţională
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music