Noutățile muzicale de la Prince, Imagine Dragons, DJ Khaled și Vince Staples

La 33 de ani de la lansarea albumului „Purple Rain“ semnat Prince și totodată la un an de la moartea sa, a apărut varianta deluxe a acestui material, aflat în lista celor mai apreciate din discografia sa. Aceasta conține piese 11 melodii înregistrate de artist, dar care însă nu au fost lansate în perioada în care era în viață.

Cel de-al 3-lea album semnat Imagine Dragons este aici! GrinEvolve“ vine la 2 ani de la lansarea penultimului material discografic al trupei americane, numit „Smoke + Mirrors“, și conține 11 melodii. Urmează și un turneu cu această ocazie, care va începe în luna septembrie.

DJ Khaled a lansat „Grateful“, un album care conține multe, multe colaborări. Smile Pe cele 22 de track-uri îi putem auzi, printre alții, pe Rihanna, Drake, Beyonce și Jay-Z, Justin Bieber, Alicia Keys, Nicki Minaj, Calvin Harris, Migos și nu numai.

După ce la începutul acestui an ne-a oferit single-ul „BagBak“ și a apărut cu o altă melodie și pe albumul „Humanz“ semnat Gorillaz, rapperul Vince Staples ne oferă cel de-al doilea album al său, „Big Fish Theory“, care conține 12 melodii.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Gojira

Data: 4 iulie (marți)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Neversea Festival 2017
Data: 7-9 iulie (vineri-duminică)
Locaţie: Constanța
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Concerte: Tiesto, Afrojack, Fatboy Slim, Jason Derulo, Rita Ora, Years & Years, KSHMR, Nicky Romero, Dua Lipa, Fedde Le Grand, Ella Eyre

The Fresh in The Garden
Data: 8 iulie (sâmbătă)
Locaţie: București, Grădina Botanică
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Concerte: Akua Naru, Deliric şi Silent Strike feat. Muse Quartet, Robin and The Backstabbers

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music