Noutățile muzicale de la Lorde, 2 Chainz, Royal Blood și Nickelback

Melodrama” se numește cel de-al doilea album semnat Lorde. Bazat pe emoții, albumul prezintă ultima perioadă din viața artistei, mai exact cea de după despărțirea de prietenul ei, James Lowe, alături de care a fost pentru o lungă perioadă. Coperta albumului o prezintă pe Lorde și este reprezentată de pictura artistului american Sam McKinniss.

Pretty Girls Like Trap Music” este cel de-al 4-lea album de studio semnat 2 Chainz și vine la un an distanță de „ColleGrove”, album pe care l-a făcut în colaborare cu Lil Wayne. Pe el apar, printre alții, Travis Scott, Nicki Minaj, Drake și Pharrell și, de asemenea, este considerat de către criticii internaționali drept cel mai matur material al lui 2 Chainz.

How Did We Get So Dark?” este numele celui de-al doilea album din cariera trupei britanice, de muzică rock, Royal Blood. De pe el au fost lansate până acum ca single-uri melodiile „Where Are You Now?”, „Lights Out”, „Hook, Line & Sinker”, dar și „I Only Lie When I Love You”.

Feed the Machine” este numele celui de-al 9-lea album interpretat de trupa canadiană de rock Nickelback. Cu ocazia asta trupa pleacă din nou în turneu, începând cu data de 23 iunie, asta după ce a fost nevoită să-l anuleze pe cel anterior, din cauza problemelor de sănătate ale lui Chad Kroeger, membru al trupei.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Placebo

Data: 28 iunie (miercuri)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Evanescence
Data: 29 iunie (joi)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Shine Festival
Data: 30 iunie – 1 iulie 2017 (vineri – sâmbătă)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Concerte: Three Days Grace, Alternosfera, Subcarpaţi, Viţa de Vie, Şuie Paparude, E.M.I.L., Coma, Luna Amară şi mulţi alţii.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music