Noutățile muzicale de la Katy Perry, SZA, London Grammar și Lady Antebellum

Witness” este cel de-al 5-lea album de studio semnat Katy Perry și apare la 5 ani de la lansarea penultimului, numit „PRISM”. Artista a luat parte la procesul creativ din spatele tuturor pieselor, iar printre cei care au mai ajutat la compoziție se numără, printre alții, și Sia, Jack Garratt, dar și Max Martin, cel din urmă fiind și cel care a produs majoritatea pieselor.

SZA, singura artistă semnată la casa de producție Top Dawg Entertainment din Statele Unite ale Americii unde sunt, pe lângă alții, și Kendrick Lamar și Schoolboy Q, și-a lansat albumul de debut, „Ctrl”. Materialul conține 14 melodii, iar până acum, cea care a creat cel mai mult buzz în mediul online este „Doves In The Wind”, în colaborare cu Kendrick Lamar, ea fiind printre puținele piese lansate în colaborare.

Truth Is a Beautiful Thing” este numele celui de-al doilea album din cariera trupei britanice London Grammar. De pe el au fost lansate, înainte de apariția materialului, piesele „Rooting for You”, „Big Picture”, „Truth Is a Beautiful Thing”, dar și „Oh Woman Oh Man”.

La aproape 11 ani de la lansarea albumului de debut, Lady Antebellum ne prezintă cel de-al 7-lea material, numit „Heart Break”. El vine la aproape 3 ani de la lansarea penultimului, iar singurul single lansat de pe el se numește „You Look Good”.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Andrea Bocelli

Data: 22 și 25 iunie (joi și duminică)
Locaţie: București, Piața Constituției și Cluj-Napoca, Cluj Arena
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Afterhills Music & Arts Festival 2017
Data: 23-25 iunie (vineri-duminică)
Locaţie: Iaşi, Şes Bahlui
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Concerte: ATB, Bob Sinclar, John Newman, Morcheeba, W&W şi mulţi alţii

Patricia Kaas
Data: 24 și 26 iunie (sâmbătă și luni)
Locaţie: București, Sala Palatului și Timişoara, Parcul Rozelor
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music