Noutățile muzicale de la Shakira, Gucci Mane, Bryson Tiller și The Amazons

El Dorado” este albumul cu numărul 11 al Shakirei și conține, în mare parte, melodii în limba spaniolă. Primul single extras de pe el se numește „Chantaje” și este în colaborare cu Maluma, artist tot din Columbia, de unde este și ea. A început să lucreze la el în 2016, iar pe lângă Maluma, pe material mai apar, printre alții, și Nicky Jam, Carlos Vives și MAGIC!.

Droptopwop” este noul material semnat Gucci Mane și Metro Boomin. Este cel de-al 3-lea album făcut în colaborare cu un alt artist (primele fiind „Ferrari Boyz” cu Waka Flocka Flame și „BAYTL” cu V-Nasty) și conține 10 piese.

Continuăm tot cu un album de rap: „True to Self” semnat Bryson Tiller. Este al doilea din cariera sa și vine la 2 ani după „T R A P S O U L”. „Somethin Tells Me” este primul single extras, iar în luna august a acestui an va urma și un turneu dedicat promovării albumului.

The Amazons” este albumul de debut al trupei britanice de rock The Amazons, formată în anul 2014. A fost lansat în versiunile standard și deluxe și conțin 11, respectiv 17 track-uri (dintre care 6 în variantă acustică).

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Directia 5

Data: 8 iunie (joi)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

HeyDay Music Festival 2017
Data: 9-11 iunie (vineri – duminică)
Locaţie: București, Parcul Izvor
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Grigore Leșe și Damian Drăghici
Data: 10 iunie (sâmbătă)
Locaţie: București, Ateneul Român
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music