Noutățile muzicale de la Guess Who, Carla’s Dreams, Paramore și Harry Styles

La 6 ani de la lansarea albumului „Tot Mai Sus” și după o lungă perioadă de așteptare și câteva amânări privind data lansării, Guess Who ne prezintă noul album, numit „Un Anonim Celebru“, lansat chiar astăzi. Grin Este, de asemenea, cel de-al 3-lea din cariera lui solo. Materialul conține 14 melodii, iar printre artiștii cu care a colaborat se numără NANE, Irina Rimes, Junky, DJ Undoo, MefX, Feli, Tudor Chirilă, Blaga și Mitză.

Antiexemplu” se numește noul album Carla’s Dreams. Conține 12 melodii, iar până acum, de pe el, au fost extrase ca single piesele „Antiexemplu“, „Imperfect“, „Tu și Eu“, „Ne bucurăm în ciuda lor“, „Unde“, „Треугольники“, „ANTI CSD“, „Până la Sânge“ (care este cel mai nou) și „Acele“.

Cel de-al 5-lea album de studio al trupei americane Paramore se numește „After Laughter“ și vine la 3 ani distanță de la albumul intitulat „Paramore“. Este primul lansat de când s-a întors toboșarul Zac Farro, care a plecat din trupă în anul 2010, alături de fratele său, Josh Farro.

Ultimul însă nu cel din urmă, Harry Styles ne prezintă noul lui album, numit „Harry Styles“. Acesta este primul din cariera solo a englezului, asta după ce a plecat din trupa care l-a făcut remarcat pe piața muzicală internațională, One Direction. Primul și de asemenea singurul single extras de pe material se numește „Sign of the Times“.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

MACANACHE – lansare „MACADOPERE”

Data: 25 mai (joi)
Locaţie: București, Club Kristal
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 25 mai (joi)
Locaţie: București, Sala Polivalentă
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Nikos Vertis
Data: 26 mai (vineri)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music