Noutățile muzicale de la Gorillaz, Mary J. Blige, Wale și Cashmere Cat

După o perioadă în care nu se știa exact dacă vom mai auzi vreodată un material semnat Gorillaz, din cauza zvonurilor apărute legate de despărțirea membrilor și, de asemenea, după 7 ani de la lansarea celui de-al 4-lea album de studio, trupa ne bucură auzul cu „Humanz”. Materialul a fost lansat în versiunile standard și deluxe și conține numeroase colaborări cu artiști, mai ales din muzica rap.

Strength Of A Woman“ se numește cel mai nou album semnat Mary J. Blige, în cadrul căruia artista vorbește mai ales despre divorțul de Kendu Isaacs, care i-a fost soț și manager timp de mai bine de 13 ani. Materialul prezintă dificultățile prin care o femeie trece în timpul unei relații, dar conține și sfaturi în această direcție. Printre cei cu care a colaborat se numără Kanye West și Missy Elliott.

SHINE” este noul și totodată cel de-al 5-lea album din cariera rapperului american Wale, lansat cu o săptămână înainte de data anunțată inițial. Pe el găsim o mulțime de artiști, printre care amintim colaborările cu: Major Lazer, Dua Lipa, G-Eazy, J Balvin, Travis Scott și Chris Brown.

9“ este albumul de debut al DJ-ului norvegian Cashmere Cat. De pe el au fost lansate drept single-uri, până acum, piesele „Wild Love“ în colaborare cu The Weeknd și Francis and the Lights, „Trust Nobody“ în colaborare cu Selena Gomez și Tory Lanez, „Love Incredible“ alături de Camila Cabello, dar și „9 (After Coachella)“ alături de MØ și Sophie.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Diego el Cigala

Data: 9 mai (marți)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 13 mai (sâmbătă)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Deep Purple
Data: 13 mai (sâmbătă)
Locaţie: București, Romexpo
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music