Noutățile muzicale de la Macanache, The Doors, Nelly Furtado și Jamiroquai

Începem acest articol dedicat noutăților muzicale cu MACANACHE, care ne prezintă cel de-al 3-le-a album din carieră. Se numește „MACADOPERE” și se ascultă în premieră pe Zonga! Grin Este cel mai personal material al lui de până acum, iar în cadrul acestuia face referiri despre copilăria sa, dar și despre familie.

The Doors aniversează 50 de ani de la lansarea albumului cu același nume, printr-o ediție specială care poate fi ascultată AICI. Ea conține versiunile remasterate ale melodiilor de pe albumul original, dar și 8 înregistrări din cardul show-ului trupei din The Matrix, San Francisco.

La 5 ani de la apariția ultimului ei album, „The Spirit Indestructible”, Nelly Furtado revine cu noul material, numit „The Ride”. Artista a scris, alături de alți compozitori, versurile pentru toate cele 12 piese. Prima lansată este „Phoenix” și a fost scrisă de către ea și Mark Taylor, cel care a produs și cunoscuta melodie „Broken Strings”, pe care artista o cântă alături de James Morrison.

Terminăm cu „Automaton„, material semnat  de trupa britanică de acid jazz Jamiroquai. Este cel de-al 8-lea album al trupei și, de asemenea, primul lansat în ultimii 7 ani. De asemenea, începând cu data de 25 mai 2017 și până la finalul lunii noiembrie, trupa va concerta în diferite locații din Asia și Europa, conform site-ului oficial.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Bucium – lansare album „Live în Codrul Ascuns”

Data: 11 aprilie (marți)
Locaţie: București, Expirat Halele Carol
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 13 aprilie (joi)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 13 aprilie (joi)
Locaţie: București, Sala Radio

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music