Noutățile muzicale de la The Chainsmokers, Deep Purple, Joey Bada$$ și Alphaville

După ce au lansat cele două EP-uri, „Bouquet” și „Collage” în 2015 și 2016, The Chainsmokers ne oferă primul album, numit „Memories… Do Not Open”. Primul single lansat de pe el se numește „Paris”, iar cel de-al doilea „Something Just Like This” și este în colaborare cu trupa Coldplay.

inFinite” este albumul cu numărul 20 din cariera legendarei trupe britanice Deep Purple. Grin Atât piesele cunoscute ale trupei cât și cele de pe noul album vor fi ascultate în cadrul turneului The Long Goodbye Tour, care va ajunge și în România pe data de 13 mai, la Romexpo.

Trecem la Joey Bada$$, care își lansează cel de-al doilea album din carieră, numit „All-Amerikkkan Bada$$”. Printre cei cu care rapperul a colaborat se află și Schoolboy Q și J. Cole, iar numele albumului, la fel ca în cazul primului semnat de Ice Cube, „AmeriKKKa’s Most Wanted” este stilizat după mișcarea Ku Klux Klan, venită din Statele Unite ale Americii.

Ultima, însă nu cea din urmă, este trupa germană Alphaville. Noul material al trupei, „Strange Attractor”, vine după 7 ani de la lansarea ultimului album, „Catching Rays On Giant” și conține 13 melodii,

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Phoenix 55 – Rock Edition

Data: 19 aprilie (miercuri)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 20-21 aprilie (joi și vineri)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Parkway Drive
Data: 20 aprilie (joi)
Locaţie: București, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Listening to Music