Zonga și Bose îți aduc muzica preferată oriunde

Mai e puțin până se termină luna martie, mai exact până se termină concursul nostru organizat alături de Bose, prin care poți câștiga o boxă portabilă Bose SoundLink Mini Bluetooth II, prin tragere la sorți. Tot ce trebuie să faci este să asculți în luna martie cel puțin o piesă în Zonga (regulamentul concursului este valabil AICI).

Am discutat cu partenerii noștri Bose în România* despre brandul Bose, despre evoluția lui pe piața din România, respectiv despre profilul iubitorilor de muzică. Vă invităm să îi cunoașteți mai bine in cele ce urmează și de ce nu, să le faceți o vizită pe www.allaudio.ro.

Bose este în România încă din 2001. Cum s-a adaptat brandul la piața românească de-a lungul timpului?

Bose a crescut odată cu diversificarea ofertelor și soluțiilor de a asculta muzică în diferite medii și de pe diferite device-uri. Odată cu multitudinea de soluții audio, publicul devine din ce în ce mai pretențios. Își dorește un sunet impecabil, materiale rezistente, design compact, distinctiv și, bineînțeles, simplitate în utilizare.

Au apus vremurile telecomenzilor cu 30 de butoane și mănunchiurilor de fire. Bose îmbină inovația cu tradiția pe care o are de peste 40 de ani, ținând pasul cu cerințele în continuă creștere ale pieței, dar fără a face compromisuri în privința sunetului.

„Ask for a demonstration”?

Oferim în România game complete de produse, la fel ca în toată Europa. A durat aici puțin mai mult până când publicul s-a familiarizat cu ceea ce oferim, una din devizele Bose fiind „Ask for a demonstration”: odată ce ai ascultat, înțelegi foarte bine ce oferim și vei face diferența.

Cât de diferiți sunt iubitorii de muzică și sisteme audio profesionale din România față de celelalte țări?

Am descoperit în publicul din România oameni pasionați, cu urechi „pretențioase” și cerințe foarte bine conturate în ceea ce privește sunetul. Oamenii știu ce vor și le place că nu facem compromisuri. Și nouă ne place când vedem clienți uimiți de sunetul amplu și profund care răzbate din boxe ce încap în palmă. Uneori caută cu privirea alte boxe mai mari, care ar explica profunzimea sunetului. Nu le vine să creadă…

Provocarea în România constă în faptul că oamenii sunt și mai atenți la raportul calitate/preț. Produsele din categoria premium trebuie să îi convingă pentru a face achiziția. Cum spuneam mai devreme, nu e loc de compromisuri, de aceea considerăm că piața din România a fost o reală provocare pentru noi.

Care sunt cele mai vândute produse/game B2C în 2016? Exista vreo preferință sesizată pentru noile device-uri fără fir?

Se observă, în general, o preferință în creștere pentru portabilitate și pentru echipamentele compacte. Provocarea în această categorie este felul în care se îmbină portabilitatea cu rezistența și amplitudinea sunetului. Avem produse foarte cunoscute și cerute în această categorie și putem spune, fără a exagera, că ele excelează în toate privințele: sunt compacte, rezistente, iar sunetul este… Bose

Aveți vreun produs „campion” de la care așteptați performanțe deosebite în acest an?

Există astfel de produse pe fiecare gamă pe care o comercializăm, de la căști până la home cinema sau sisteme profesionale. Sunt din ce în ce mai multe.

Parteneriatul cu Zonga a început odată cu ediția din 2016 a festivalului românesc Electric Castle, iar acum continuă cu o nouă campanie. Cum vedeți acum această colaborare?

Zonga si Bose la Electri Castle 02016

Cu Zonga ne-am întâlnit și ne-am plăcut pe acest teren al portabilității. Împreună încercăm să aducem muzica preferată oriunde, sub această deviză desfășurându-se și campania actuală. Ne completăm reciproc prin echipamentele premium pe care le oferim și care își dau adevărata valoare atunci când asculți o piesă la calitatea corespunzătoare. Iar dacă ai posibilitatea să le accesezi de oriunde, atunci considerăm că ne îndeplinim misiunea.

Care este profilul plătitorului de muzică în 2017? Smile

Sursele din care se ascultă muzică au devenit din ce în ce mai accesibile și diversificate. Este în egală măsură o provocare și o oportunitate. În acest fel, publicul poate face diferența, pentru că le oferim posibilitatea de a asculta melodiile din aplicație la calitate premium, cu echipamente premium. Ascultătorul beneficiază de experiența supremă, iar odată ce ai ascultat, vei întelege rostul de a plăti pentru muzică și echipamente premium. Plătitorul de muzică este cel care face diferența și apreciază sunetul de calitate.

Ce urmează pentru Bose anul acesta?

Deși avem o lungă tradiție în domeniu, ne reinventăm permanent. Apar noi generații de produse, dezvoltăm și perfecționăm tehnologii. Așteptați-vă la și mai multă portabilitate, design simplu, dar elegant și sunetul cu care v-am obișnuit: același sunet mare, din boxe din ce în ce mai mici!

 

Descoperă-ți produsul preferat Bose pe www.allaudio.ro!

*răspunsurile la intrebări ne-au fost oferite de Mădălina Vulpescu – Specialist Marketing Bose în România