Noutățile muzicale de la Take That, James Blunt, Trey Songz și GoldLink

Take That! Cel de-al 8-lea album al trupei, numit „Wonderland”, este disponibil spre ascultare. Gary, Howard și Mark vor pleca în turneul care promovează acest album, începând cu luna mai a acestui an. Deja aproape toate show-urile sunt sold out. Smile

La 4 ani de la lansarea albumului „Moon Landing”, James Blunt lansează „The Afterlove”, cel de-al 5-lea album al lui de studio. Înregistrările au avut loc în perioada 2015-2016 și a ajuns să conțină 10 melodii în varianta standard și 13 în cea deluxe. Urmează și pentru el un turneu, de data aceasta în lunile octombrie și noiembrie.

Tremaine The Album” se numește cel mai nou material Trey Songz. Este un album destul de personal, titlul fiind dat chiar după numele artistului și, de asemenea, nu conține nici o colaborare. Sunt 15 melodii în total, iar dintre ele doar „Playboy”, „Animal”, „Song Goes Off” și „Nobody Else But You” au fost lansate ca single-uri până în prezent.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este GoldLink, care tocmai și-a lansat albumul de debut, numit „At What Cost”. Materialul are influențe de r&b și hip-hop, iar printre cei cu care a colaborat se numără și Jazmine Sullivan, Kaytranada, dar și Wale.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Holograf – „Vedere de la Costineşti”

Data: 4 aprilie (marți)
Locaţie: Iași, Sala Sporturilor
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

 

Data: 6 aprilie (joi)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 6 aprilie (joi)
Locaţie: Constanța, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note