Noutățile muzicale de la Ed Sheeran, Andra, Temples și Șatra B.E.N.Z.

Cel de-al 3-lea album semnat Ed Sheeran se numește „Divide” și vine la aproape două luni de la lansarea pieselor „Shape of You” și „Castle on the Hill” care, de asemenea, au anunțat și materialul. Acesta este disponibil în versiunile standard și deluxe și a primit laude din partea marilor publicații, printre ele numărându-se și Rolling Stone, The Independent, dar și NME.

Andra ne prezintă noul ei album, care conține atât single-uri mai vechi, precum „Niciodată să nu spui niciodată” (feat. Cabron) și „Without you” (feat. David Bisbal), dar și piese noi. Materialul poartă numele unei melodii deja cunoscute și foarte apreciate de fanii artistei, mai precis „Iubirea schimbă tot” și conține 19 piese în total.

Volcano” este cel de-al doilea album al trupei englezești de pop psihedelic Temples. Înregistrat în studio-ul propriu și produs de trupă, materialul conține 12 melodii și vine la trei ani distanță de primul lansat.

Șatra B.E.N.Z. se întoarce cu un nou album, cel de-al doilea din carieră: trupa a lansat „O.S.O.D. II”, care conține 21 de melodii trap și hip-hop. Pe album găsim și colaborări cu Nane, Adda și Shift, Golani, KOBE, dar și Domnul Udo.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Lita Ford
Data: 14 martie (marți)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
 The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adrian Sînă
Data: 14 martie (miercuri)
Locaţie: București, Berăria H
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Turneu național Loredana – „Sentimente”
Data: 13, 14, 15 și 16 martie (luni, marți, miercuri și joi)
Locaţii: Constanța, Galați, Buzău și Ploiești

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note