Noutățile muzicale de la Drake, Depeche Mode, Zara Larsson și Rick Ross

More Life” este noul material lansat de Drake, prezentat fiind sub formă de playlist. Conține 22 de piese și, de asemenea, acoperă mai multe genuri muzicale, printre care și hip-hop, r&b, trap și dancehall. Ah, să nu uităm și de colaborarea cu Kanye West, pentru piesa „Glow”! Smile

Depeche Mode ne aduce „Spirit”, care este noul material al trupei și, de asemenea, cel cu numărul 14 din carieră. Lansarea albumului este urmată de turneul de promovare Global Spirit Tour, care va avea loc întâi în Europa, apoi în America de Nord și cea de Sud. Va începe pe 5 mai 2017 în Suedia, iar pe 23 iulie trupa va ajunge și în Cluj-Napoca.

So Good” este denumirea celui de-al 2-lea album de studio al Zarei Larsson. Sunt 15 melodii în total, printre care și single-uri, precum cel care dă numele albumului și „Ain’t My Fault”, dar și piese nelansate înainte.

Încheiem cu „Rather You Than Me”, cel de-al 9-lea album semnat Rick Ross, care conține o mulțime de colaborări. Printre artiștii invitați se numără și Nas, Future, Jeezy, Meek Mill, Wale, Young Thug, dar și Gucci Mane.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Jazz Nouveau: Bill Laurance
Data: 27 martie (luni)
Locaţie: București, Control Club
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Data: 30 martie (joi)
Locaţie: București, Club Quantic
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 31 martie (vineri)
Locaţie: Bucureşti, Sala Palatului

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note