Noutățile muzicale de la Delia, Charli XCX, Your Old Droog și Bush

Delia și-a lansat primul album live, care-i poartă, de altfel, și numele. Cu 4 versiuni de coperte, materialul cuprinde 10 piese, toate interpretate de artistă în cadrul celor 2 concerte ale ei, din cadrul „Deliria”, din 2016 de la Sala Palatului din București.

După ce în 2016 ne-a prezentat EP-ul „Vroom Vroom”, iată că începutul primăverii anului 2017 ne aduce un nou mixtape semnat Charli XCX. Se numește „Number 1 Angel” și conține 10 melodii și vine în așteptarea celui de-al 3-lea album de studio, la care artista lucrează.

Trecem de la muzică pop la hip-hop, cu „Packs”, care este noul material semnat de rapperul Your Old Droog, din Brooklyn, Statele Unite ale Americii. Din cele 14 melodii de pe album, momentan doar „G.K.A.C.” „Help” și „You Can Do It! (Give Up)” au fost lansate drept single-uri.

Nu în ultimul rând vorbim despre „Black and White Rainbows”, cel de-al 7-lea album de studio al trupei de rock alternativ din Marea Britanie, numită Bush. Vine după 3 ani de la ultimul lansat, iar cu ocazia asta trupa a anunțat și un nou turneu, prilej numai bun pentru a le asculta noile, dar și cele mai frumoase piese live. Grin

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Holograf – „Vedere de la Costineşti”
Data: 20 martie (luni)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
 Tudor Gheorghe – „Îndrăgostiţi fără noroc”
Data: 21 martie (marți)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Data: 24 martie (vineri)
Locaţie: Bucureşti, Hard Rock Cafe

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 –

Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note