Noutățile muzicale de la Rag’n’Bone Man, Lupe Fiasco, Michael Bolton și Mother Mother

Noutățile săptămânii încep cu Rag’n’Bone Man, care tocmai și-a lansat primul album din carieră. Numele materialului este „Human” și vine de la hit-ul care l-a făcut cunoscut în toată lumea. 2017 este, de asemenea, și anul în care el vine în România pentru prima dată… Grin Până acum și-a mai lansat încă 3 EP-uri, toate în ultimii 5 ani.

Drogas Light” este noul album semnat de rapperul Lupe Fiasco. Este al 6-lea pe care-l lansează și vine la 2 ani de la „Tetsuo & Youth”, penultimul album. Cei cu care a colaborat pentru material sunt, printre alții, Ty Dolla $ign, Big K.R.I.T., Rick Ross și Eric Turner.

După ce ani de-a rândul ne-a bucurat cu propriile piese, Michael Bolton ne oferă un album tribut, numit „Songs of Cinema”. Conține 10 hituri clasice, de pe cele mai cunoscute coloane sonore, reinterpretate de către el.

Ultima, dar nu cea din urmă, este trupa canadiană de indie rock Mother Mother, care ne prezintă cel de-al 6-lea album din carieră, numit „No Culture”. S-a lansat la aproape 3 ani de la ultimul material, iar de versuri s-a ocupat solistul trupei, Ryan Guldemond.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
The Temper Trap
Data: 21 februarie (marți)
Locaţie: București, Fratelli Studios
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
 Kenny Garrett – „Do Your Dance”
Data: 23 februarie (joi)
Locaţie: București, Sala Radio
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Andra – „Iubirea schimbă tot”
Date: 24, 25, 26 februarie (vieri, sâmbătă și duminică)
Locaţie: București, Sala Palatului

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note