Noutățile muzicale de la Kehlani, Migos, Aquilo și Fameless

Kehlani ne prezintă primul ei album de studio, numit „SweetSexySavage”. S-a lansat în două variante, una standard și una deluxe, iar cea de-a doua conține și piesele „I Wanna Be” și „Gangsta”, ultima fiind pe coloana sonoră a filmului „Suicide Squad”. Tot pentru „Gangsta” artista a primit și discul de aur.

După ce a fost amânată data lansării, iată că în sfârșit putem asculta cel de-al doilea album Migos, numit „Culture”. Primul single de pe acest material se numește „Bad and Boujee” și este, de altfel, prima piesă a trupei care a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100. Pe album îi mai putem auzi și pe DJ Khaled, Lil Uzi Vert, Gucci Mane, 2 Chainz, dar și pe Travis Scott.

Continuăm cu albumul de debut al trupei britanice Aquila, numit „Silhouettes”. Conține 14 piese, toate din categoria indie, iar printre ele se numără și melodiile de pe EP-urile lansate de-a lungul carierei duo-ului, respectiv de pe „Calling Me”, „Midnight”, dar și „Human”.

Iată că a sosit momentul și pentru primul album de studio al trupei Fameless, din a cărei componență face parte și Tiberiu Albu, câștigătorul emisiunii Vocea României. Alături de el mai sunt Mihai Vasile la chitară, Șerban-Ionuț Georgescu la bass, dar și Andrei Ilie la tobe. Materialul se numește „Dreams Without A Past” și conține 10 piese. Rock made in Romania! Smile

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Horia Brenciu & HB Orchestra + Friends
Data: 7 februarie (sâmbătă)
Locaţie: București, Berăria H
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

VAMA
Data: 8 februarie (duminică)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Markus Schulz
Data: 11 februarie (miercuri)
Locaţie: București, Arenele Romane

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note