Noutățile muzicale de la Future, John Mayer, Khalid și NAV

Două săptămâni, două albume noi semnate Future. Smile Ca și „Future”, materialul despre care vă scriam zilele trecute, și „HNDRXX” este unul destul de complex, așa cum le place rapperilor să facă: 17 melodii, printre care se numără și 2 colaborări: prima cu The Weeknd pentru piesa „Comin Out Strong”, iar cea de-a doua cu Rihanna pentru „Selfish”.

John Mayer își continuă inedita modalitate de a-și lansa noul album prin alte 4 noi piese care fac parte de pe acesta, lansate sub numele „The Search for Everything – Wave Two”. Toate astea se întâmplă după ce până acum a mai lansat încă alte 4 noi melodii. Ele pot fi ascultate AICI.

Khalid ne prezintă cel de-al 3-lea album din această săptămână, numit „American Teen”. Este, de asemenea, și albumul lui de debut. Programat să apară pe 3 martie, acesta a fost lansat mai devreme în mediul online. Avem 15 piese R&B și soul, de la un artist de doar 19 ani care promite mult. Smile

Continuăm în aceeași notă: proaspăt semnat la casa de producție a lui The Weeknd, „XO”, NAV își lansează primul album din carieră. Sunt 11 melodii incluse, iar singura colaborare de pe material este cu… The Weeknd, da! Big Smile) Este vorba despre primul single lansat de pe acesta, intitulat „Some Way”. Ascultă-le pe toate AICI.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Direcţia 5 – „Eşti îngerul meu”
Data: 7 martie (marți)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
 Richard Clayderman
Data: 8 martie (miercuri)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Jason Mraz
Data: 11 martie (duminică)
Locaţie: București, Sala Radio

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note