Noutățile muzicale de la Big Sean, The Knocks, Wyclef Jean și Big Wreck

Big Sean is back! Și-a lansat noul album, „I Decided.”, care vine la o distanță de aproape 2 ani de la ultimul, mai exact de la „Dark Sky Paradise”. Pentru acest material, cât și pentru Dark Sky, a fost aleasă luna februarie pentru lansare. Ambele sunt produse de el și Kanye West și printre cei cu care a ales să colaboreze pe noul album se numără și Eminem și Jeremih, cu care Big Sean a mai colaborat.

La un an de la lansarea albumului „55”, The Knocks lansează cel de-al 5-lea EP, numit „TESTIFY”. Pe 20 octombrie 2016 se lansa deja primul single de pe material, adică „Heat”. Pe lângă el mai sunt încă 5 melodii, toate în colaborare cu alți artiști. De producție s-a ocupat însă duo-ul de muzică electronică.

Și din partea lui Wyclef Jean avem un nou EP. Se numește „J’ouvert” și vine în întâmpinarea viitorului album al artistului, care se va lansa anul acesta și care se va numi „Carnival Vol. III: Road to Clefication”. Revenind la EP, pe el se află 10 melodii, printre care se numără și primul single lansat de pe acesta, numit „Hendrix”.

Nu în ultimul rând, vorbim despre cel de-al 5-lea album de studio al trupei canadiene de rock Big Wreck, numit „Grace Street”. Conține 13 piese și este, ca sound, un album experimental și foarte variat.

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Taxi
Data: 14 februarie (marți)
Locaţie: București, Berăria H
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Giorgos Tsalikis
Data: 14 februarie (duminică)
Locaţie: București, BOA Club
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Jethro Tull performed by Ian Anderson
Data: 19 februarie (duminică)
Locaţie: Timișoara, Filarmonica Banatul

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

cialis pill pic buy viagra for men

 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note