Noutățile muzicale de la Amy Macdonald, Future, Flume și Bebe Rexha

Începutul de an ne aduce un nou album Amy Macdonald, mai exact pe cel de-al 4-lea din carieră. Artista a început să scrie versurile pieselor pentru „Under Stars” încă de la începutul lui 2014 și abia la finalul anului 2016 anunța data lansării. El este, în același timp, și albumul care a necesitat cel mai mult timp din partea artistei.

La doar câteva luni de la lansarea albumului „EVOL”, rapperul Future lansează unul nou, numit „FUTURE”. Pe el sunt 17 melodii, însă artistul a ales să nu facă și colaborări cu alți artiști. Treaba asta are și o parte bună: mai multe versuri semnate Future pentru noi! Smile

După ce anul trecut producătorul australian Flume ne-a oferit un nou album și un nou EP, în 2017 ne oferă ce-a de-a doua parte a EP-ului cu același nume, numit „Skin Companion EP II”. Pe el regăsim colaborări cu Pusha T, Moses Sumney, dar și cu Dave Bayley de la Glass Animals.

Noul și în același timp cel de-al 2-lea EP semnat Bebe Rexha se numește „All Your Fault: Pt. 1”. Conține 6 melodii, printre care și 2 colaborări cu G-Eazy și Ty Dolla $ign. Primul single extras de pe material se numește „I Got You” și a fost lansat la finalul lunii octombrie, anul trecut. Numele EP-ului este de altfel și numele primului ei turneu, care se va desfășura în America de Nord de pe 1 martie.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Gheorghe Zamfir – Zamfir +100
Data: 1 martie (miercuri)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
 Delia – Psihedelia
Data: 4, 5 şi 6 martie (sâmbătă, duminică și luni)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Joshua Radin
Data: 5 martie (duminică)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note