Noutățile muzicale de la Run The Jewels, Twenty One Pilots, Yo Gotti și Shawn Mendes

Run The Jewels a lansat cel de-al 3-lea album de studio, „Run The Jewels 3”, într-o manieră deosebită: l-a dat fanilor drept cadou de Crăciun, fiind lansat pe 24 decembrie, mai devreme decât era așteptat. Albumul îmbină perfect versurile cu substrat ale celor doi artiști, cu instrumentalele demențiale cu care ne-au obișnuit. Aaa, să nu uit: a fost desemnat „Best New Album” de către Pitchfork. Razz

Aflat în plin turneu, Twenty One Pilots a avut timp și să refacă 5 dintre piesele trupei, în variantă live, alături de MUTEMATH. Au fost alese melodiile „Heathens” „Heavydirtysoul” „Ride” „Tear In My Heart”, dar și „Lane Boy” și ne sunt oferite spre ascultare pe materialul intitulat „TOPxMM”.

Yo Gotti ne prezintă noul lui material, asta după ce a fost făcut public parteneriatul dintre label-ul lui, CMG, și Roc Nation, compania fondată de JAY Z. Printre colaborările de pe album se numără și cele cu Kanye West, Big Sean, 2 Chainz și Kodak Black. În totalitate sunt 11 piese, dintre care doar 2 single-uri momentan: „Weatherman” și „Castro”.

Ultimul, însă nu cel din urmă, este Shawn Mendes, în vârstă de doar 18 ani, Smile care a lansat albumul „Live at Madison Square Garden”. El prezintă primul său concert din Madison Square Garden, New York, care a avut loc în luna septembrie a anului trecut. Acesta este, de altfel, cel de-al 2-lea material lansat în 2016, după „Illuminate”.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Zdob şi Zdub
Data: 11 ianuarie (miercuri)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

INNA
Data: 12 ianuarie (joi)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Bosquito
Data: 13 ianuarie (vineri)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note