Noutățile muzicale de la David Bowie, Hans Zimmer, Sundara Karma și Great Good Fine OK

Chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească frumoasa vârstă de 70 de ani, mai exact pe 8 ianuarie, a fost lansat EP-ul „No Plan” semnat David Bowie, care marchează acest moment. Printre cele 4 piese prezente pe material se numără și „Lazarus”, care face parte de pe ultimul album al artistului, „Blackstar”, toate fiind considerate drept ultimele sale melodii înregistrate.

Un american, un german și-un englez intră într-un studio de înregistrări. Nu, nu-i un început de banc, ci povestea soundtrack-ului filmului „Hidden Figures”. Despre Pharrell Williams, Hans Zimmer și Benjamin Wallfisch este vorba, au lucrat împreună pentru materialul mai sus menționat, care conține 26 de melodii.

Continuăm cu albumul de debut al trupei britanice Sundara Karma. Pe lângă single-ul „Flame”, recent lansat, pe material se găsesc și piesele „Vivienne”, „A Young Understanding”, „Loveblood”, „She Said” și „Olympia”, promovate de asemenea drept single-uri în ultimul an.

Terminăm tot cu un EP. Smile Este vorba despre „III”, semnat Great Good Fine OK. Conține 7 melodii în total și include și piese lansate din anul 2015 până în prezent: „Take It Or Leave It”, „Always”, dar și „Already Love”.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
TAXI
Data: 19 ianuarie (joi)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
AKCENT & Live Band
Data: 21 ianuarie (sâmbătă)
Locaţie: București, Beraria H
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

CARGO – lansare „Vinyl”
Data: 25 ianuarie (miercuri)
Locaţie: București, Hard Rock Cafe

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.

 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note