Noutățile muzicale de la Kid Cudi și Tony Bennett

Kid Cudi nu stă degeaba! Smile La doar un an de la lansarea albumului de studio „Speedin’ Bullet 2 Heaven„, artistul ni-l prezintă pe cel mai recent, numit „Passion, Pain & Demon Slayin’„. De la hip-hop pe primele albume, la rock pe penultimul material și înapoi la hip-hop pe „Passion, Pain & Demon Slayin'”, acesta conține 19 melodii, iar printre ele se numără și câteva colaborări cu André 3000, Willow, Travis Scott și Pharrell Williams.

Albumul este împărțit în 4 acte. Primul, de la piesa 1 până la 5 se numește „Tuned”, al doilea (piesele 6-10) se numește „Prophecy”, al treilea (piesele 11-15) se intitulează „Niveaux de l’Amour”, iar ultimul (piesele 16-19) poartă denumirea „It’s Bright and Heaven is Warm”.

Trecem de la Kid Cudi la un alt artist, care are numeroase premii în palmares și peste 70 de albume lansate (da, ai citit bine Razz ). Unicul Tony Bennett sărbătorește vârsta de 90 de ani pe care tocmai a împlinit-o. Cu această ocazie a lansat materialul „Tony Bennett Celebrates 90„, care conține melodii ce sunt în colaborare cu artiști precum Lady Gaga, Michael Bublé, Stevie Wonder și nu numai.

A avut loc, de asemenea, pe data de 20 decembrie, și un concert dedicat celebrării frumoasei vârste la care au participat Lady Gaga, Michael Bublé, Stevie Wonder, Andrea Bocelli, Madonna, Elton John, Billy Joel și mulți alții.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Adrian Naidin
Data: 26 decembrie 2016 (luni)
Locaţie: Teatrul Naţional din Bucureşti
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Concertul Tradiţional de Anul Nou – Orchestra Simfonică Bucureşti
Data: 30 decembrie (vineri)
Locaţie: Bucureşti, Sala Palatului

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro


iNSIDE Festival – Revelion 2017 – Bono Goldbaum, Chris Miller, Mirror States, Kozo, Robert Dietz şi mulţi alţii
Data: 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017 (sâmbătă – luni)
Locaţie: București, Romexpo
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note