Noutățile muzicale de la J. Cole, Ab-Soul, Neil Young și Post Malone

De data asta, în noutățile muzicale, predomină hip-hop-ul. Smile

La 2 ani de la ultimul album de studio lansat, mai precis de la „2014 Forest Hills Drive„, noul album J. Cole se lansează pe aceeași dată: 9 decembrie. Pe numele său „4 Your Eyez Only„, materialul are 10 melodii. A fost anunțat cu puțin timp înainte, iar titlul face referire la un alt album rap, foarte iubit de ascultătorii genului: „All Eyez On Me” de la 2Pac. Ambele sunt cele cu numărul 4 din cariera artiștilor. Razz

Tot la albumul cu numărul 4 din carieră ne referim și când vorbim despre Ab-Soul, care a lansat „Do What Thou Wilt.” Deși mulți se așteptau să existe mai colaborări cu ceilalți artiști T.D.E., precum Kendrick Lamar, Isaiah Rashad, dar și Jay Rock, el a făcut doar cu Schoolboy Q și SZA, dar ne mai bucură și cu alte piese interpretate alături de nume cunoscute din hip-hop, precum Mac Miller și Rapsody.

Cu siguranță Neil Young este unul dintre cei mai longevivi artiști din industria muzicală internațională. Artistul a scos „Peace Trail„, cel de-al 37-lea album de studio din carieră. Înregistrat în doar 4 zile (da, ai citit bine Razz ), materialul abordează teme sociale și politice și a fost înregistrat alături de toboșarul Jim Keltner, dar și de basistul Paul Bushnell.

Încheiem seria de noutăți muzicale pe saptămâna asta cu Post Malone, care ne prezintă albumul său de debut, numit „Stoney„. S-a scos în 2 variante, una standard și una deluxe. Prima conține 14 piese, iar cea de-a doua 18. Printre cei cu care a colaborat se numără și Justin Bieber, 2 Chainz, dar și Kehlani.

Press play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:
Johann Strauss Ensemble – „Vienna Magic – Christmas Edition”
Data: 21 decembrie 2016 (miercuri)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro
Edvin Marton
Data: 21 decembrie (miercuri)
Locaţie: Timişoara, Sala Olimpia

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro


Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna
Data: 23 decembrie (vineri)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note