Noutățile muzicale de la The Weeknd, Coma, Dorian și No Wyld

Avem muzică nouă pentru tine, așa cum te-am obișnuit! ???

Începem cu The Weeknd, care la un an după ce a lansat „Beauty Behind The Madness„, ne prezintă „Starboy„. Are 18 piese, iar printre cei care apar pe album se află Daft Punk (cu care se deschide și închide materialul), dar și Lana Del Rey, Kendrick Lamar și Future, ceea ce ni se pare foarte tare fiind faptul că toți artiștii au fost invitați să înregistreze melodiile în studioul său. Este albumul cu numărul 4 din cariera lui The Weeknd (sperăm să tot scoată Grin ).

Continuăm cu Coma, care după aproape 10 ani lansează un nou album. Este vorba despre „Orizont„, care reuneşte deopotrivă piese deja cunoscute („Cel mai frumos loc de pe pamânt”, „Document”, „Chip”, „Vezi” și „Un semn”) şi cinci piese noi, între care şi „Orizont” şi „La hotar”. Albumul spune povestea trupei şi leagă toate emoțiile din acești ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată.  Dacă nu ai citit interviul cu DJ Hefe și Răzvan Albu, în care am vorbit despre material, acum este momentul! Smile  Îl ai AICI.

Avem tot cu un material românesc, de această dată unul de hip-hop. Dorian, care acum doi ani ne-a făcut să fredonăm fără oprire „Mare Albastră„, a lansat sub egida HaHaHa Production un nou E.P., „Am, iubito„. Cele 6 melodii, dar și sound-ul, îl descriu perfect pe artist, fiind un iubitor al culturii hip-hop. Singura colaborare este cu Shift, pentru cea de-a 3-a piesă, care dă și numele E.P.-ului. Materialul se ascultă săptămâna asta în exclusivitate pe Zonga! ?

Și pentru că tot vorbeam mai devreme despre hip-hop, o altă recomandare în ceea ce privește materialele fresh o reprezintă albumul „Nomads” semnat No Wyld. Trupa a fost înființată în 2010, iar acesta este noul album. Sună tare bine, iar dacă vrei să vă familiarizezi cu hip-hop-ul alternativ, ascultă și cele două E.P.-uri, „Ascension” și „Abstract„. Sigur îți vor plăcea, garantăm! Wink

Play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Delia’s Winter Wonderland
Data: 5 decembrie 2016 (luni)
Locaţie: București, Teatrul Naţional Bucureşti
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Fuerza Bruta – Randi, Delia şi Dani Oţil
Data: 9 și 10 decembrie (vineri și sâmbătă)
Locaţie: Bucureşti, Romexpo

Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

 


Concerte de Crăciun cu Ştefan Bănică
Data: 9 – 11 decembrie (vineri – duminică)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note