Noutățile muzicale de la Metallica, Bruno Mars, Jurjak și DNCE

Metallica is baaaaack! Trupa a lansat cel de-al unsprezecelea album de studio, numit „Hardwired…To Self-Destruct„. Este primul după Death Magnetic, lansat în 2008 (AICI poți asculta toată discografia trupei Grin ). Materialul este mixat si masterizat de Greg Fidelman, care a lucrat cu artiști precum Slayer, Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers și cu care Metallica a lucrat și pentru Death Magnetic.

Același lucru l-am putea spune și despre Bruno Mars, care s-a întors cu un nou album. Vorbim despre “24K Magic”, lansat la 4 ani după “Unothodox Jukebox”. Artistul va porni într-un turneu mondial anul viitor, ce va începe pe 28 Martie în Belgia și se va încheia la finalul anului, pe 11 Noiembrie, în Los Angeles.

Regizorul şi muzicianul George Petroşel, aka Jurjak, a lansat primul album de studio, „Lemon Blues”, cu influenţe blues, electro, psihedelic şi rock. De asemenea, a declarat: „Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-Gula şi Confusion, prima trupă de hip-hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aş putea să practic această profesie pentru că nu mi se potriveşte. În urma unei călătorii peste ocean, am citit multă poezie şi am început să scriu versuri. Aşa mi-am descoperit latura creativă şi am decis să mă înscriu la Facultatea de Film. Având ritmul în sânge şi ureche muzicală, cu o chitară, o clapă şi câteva noţiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete.”

După terminarea proiectului Jonas Brothers, Joe Brothers și-a anunțat noul proiect, numit DNCE, din care mai fac parte și Jack Lawless, Cole Whittle, dar și JinJoo Lee. Piesa „Cake by the Ocean”, de asemenea și single-ul de debut, face parte de pe acest prim album, numit „DNCE„, alături de alte 14 melodii care te vor face, cu siguranță, să vrei să dansezi. Razz

Play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Direcţia 5 – „Rămâne din noi… dragostea”
Data: 29 noiembrie 2016 (marți)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro


FestiGal – Smiley, Sore, Connect-R, Elena Gheorghe, Feli, Alex Velea şi Lora
Data: 1-2 decembrie (joi și vineri)
Locaţie: Bucureşti, Sala Polivalentă
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro


Bătălia Hiturilor: BZN şi Boney M.
Data: 4 decembrie (duminică)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
 –
Distracție faină!
Prietenii de la Zonga
Music Note