Noutățile muzicale de la Placebo, OneRepublic, Green Day și R.A.C.L.A.

20 de ani de Placebo. Trupa sărbătorește acești ani de când ne bucură sufletul cu albumul „A Place For Us To Dream„. Numele ales este și el unul special, fiind prezent într-un vers al piesei „Narcoleptic„, lansată acum 16 ani. Materialul prezintă single-urile lansate, în afară de „Twenty Years„, dar și noua piesă, „Jesos Son” și piese reorchestrate.

OneRepublic revine în difuzoarele noastre cu „Oh My My„, album care conține 16 piese, plus încă alte 4 în varianta deluxe. Înainte de lansare au fost lansate și primele single-uri, mai precis „Wherever I Go„, „A.I.” „Kids„, dar și „Future Looks Good„. Este albumul cu numărul 4 din cariera trupei.

Green Day ne prezintă cel de-al 12-lea album din carieră, care poartă numele „Revolution Radio”. Înregistrat de la începutul acestui an și până în luna iulie, materialul conține 12 melodii și a fost produs de trupă, fiind de asemenea înregistrat în secret, fără un producător. De pe el au fost momentan lansate doar single-urile „Bang Bang„, „Revolution Radio” și „Still Breathing„.

Ultimul album din această săptămână, dar nu cel din urmă, este de asemenea și singurul românesc, mai precis „Raport Major” semnat R.A.C.L.A., o trupă care a scris istorie prin muzica sa. Albumul este unul consistent, așa cum le stă bine celor din hip-hop, mai precis conține 16 piese, pline cu rime alese. Smile
Se ascultă în exclusivitate la noi până la finalul săptămânii. Grin

Play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Antonis Remos
Data: 20 octombrie 2016 (joi)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Schiller
Data: 22 octombrie (sâmbătă)
Locaţie: Bucureşti, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

The Cat Empire
Data: 23 octombrie (duminică)
Locaţie: Bucureşti, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
Distracție faină! Music Note
Prietenii de la Zonga