Noutățile muzicale de la Lady Gaga, Sia, Leonard Cohen și Michael Bublé

După 3 ani de la lansarea ultimului ei album solo, „Artpop„, dar și „Cheek To Cheek” scos acum 2 ani alături de Tony BennettLady Gaga revine cu un nou material, unul foarte personal după cum însăși ea a declarat recent. Acesta se numește „Joanne” și conține 11 melodii, cărora li se mai adaugă „Grigio Girls”, „Just Another Day” și „Angel Down (Work Tape)” în varianta deluxe

Tot cu o variantă deluxe vine și Sia de data asta, respectiv cea pentru albumul „This Is Acting” pe care l-a lansat la sfârșitul lunii ianuarie și despre care v-am făcut o recenzie AICI.  Materialul conține 19 melodii, printre care au fost incluse și cele mai recente single-uri ale sale, „Cheap Thrills” feat. Sean Paul, dar și „The Greatest” feat. Kendrick Lamar, dar și o ultimă variantă a ultimei piese, fără Kendrick.

You Want It Darker„, așa se numește cel de-al 14-lea album din cariera artistului Leonard Cohen. Tot la fel se numește și prima piesă care deschide materialul, lansată de ziua sa, la împlinirea a 82 de ani. Smile Este un album foarte profound mai ales datorită viziunii poetice a inegalabilului Leonard Cohen.

După o pauză de 3 ani, Michael Bublé  revine cu un nou album, numit „Nobody But Me„. Înregistrat în Statele Unite ale Americii, materialul a fost co-produs de Michael și, de asemenea, prezintă și prima piesă pe care a înregistrat-o însă nu a scris-o el. Este vorba despre „Someday„, în colaborare cu Meghan Trainor.

Play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Garou
Data: 31 octombrie 2016 (luni)
Locaţie: București, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Hindi Zahra
Data: 1 noiembrie (marți)
Locaţie: Bucureşti, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Smiley
Data: 3 noiembrie (sâmbătă)
Locaţie: Bucureşti, Hard Rock Cafe
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
Distracție faină! Music Note
Prietenii de la Zonga