Noutățile muzicale de la Kings Of Leon, The Game, Beth Hart și JoJo

WALLS” este cel de-al 7-lea album din cariera trupei Kings Of Leon fiind și cel mai recent lansat. A fost înregistrat tot în Los Angeles, la fel ca primele două albume și conține 16 melodii, dintre care doar „Waste a Moment„, „WALLS„, „Around the World” și „Reverend” au fost lansare drept single. 

The Game ne prezintă materialul „1992„, la doar câteva luni de la „Streets Of Compton„, lansat tot în acest an. Coperta este în strânsă legătură cu cea pentru albumul „Doggystyle” semnat Snoop Dogg, ambele fiind realizate de artistul Joe Cool. Titlul este în strânsă legătură cu Joe Cool, care a fost eliberat din închisoare în anul respectiv.

Fire on the Floor„, așa se numește cel mai nou album semnat Beth Hart, pe care artista simțea că e necesar să-l facă și pe care îl descrie ca fiind „pretty frickin’ good”. Conține 12 piese, 6 fiind înregistrate în doar 3 zile. O să te facă să vrei să-l ții pe repeat, garantăm! Grin

Cel de-al 4-lea album din această săptămână se numeşte „Mad Love.” şi este semnat JoJoAlbumul este cel de-al 3-lea din cariera artistei şi, de asemenea, primul lansat după o pauză care a durat 10 ani.

Play and enjoy!

Evenimentele de săptămâna viitoare:

Dhafer Youssef
Data: 27 octombrie 2016 (joi)
Locaţie: București, Sala Radio
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Bere Gratis – „18 ani, frate!”
Data: 27 octombrie (joi)
Locaţie: Bucureşti, Sala Palatului
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro

Viţa de Vie – lansare prima parte a albumului „Şase/Şase”
Data: 29 octombrie (sâmbătă)
Locaţie: Bucureşti, Arenele Romane
Citeşte mai multe pe: iconcert.ro.
Distracție faină! Music Note
Prietenii de la Zonga