Ascultă în exclusivitate pe Zonga piesa „Unde ești?” semnată Loredana și Deepcentral

Loredana și Deepcentral ne-au pregătit o colaborare deosebită, care se ascultă în perioada 19 – 25 octombrie în exclusivitate la noi. Grin

Piesa se numește „Unde ești?” și este compusă și produsă în studiourile HitCentral, iar versurile sunt scrise de Loredana și Deepcentral.

Despre melodie, Loredana a declarat: „Mă bucur să vă anunț lansarea noului single Unde ești? în colaborare cu Deepcentral. Este un cântec despre dragoste, care vorbește despre faptul că obișnuim să descoperim valoarea iubirii, fericirea, de abia după ce am pierdut-o… Pe Doru Todoruț îl cunosc de la Pop Idol, când a participat la acest concurs de talente pe care l-am prezentat la ProTV în anii ’90 și de atunci i-am spus că într-o zi vom cânta împreună! Iată că ziua a sosit! Bucurați-vă de noul meu single…”

Ultimii însă nu cei din urmă, Doru și George de la Deepcetral au declarat: „Unde ești? este o piesă despre dragoste și despre toate drumurile prin care încercăm să ajungem la sufletul pereche. Dragostea este cu siguranță muza care ne inspiră cel mai des în piesele noastre și asta pentru că este un subiect infinit. Am primit multe mesaje despre o nouă piesă și ne bucuram să ajungem la sufletele voastre cu această colaborare!”

Ascultă „Unde ești?” AICI.