Zonga devine aplicaţia oficială de muzică a festivalului Electric Castle 2016

Print

Cu sunet de tobe pe fundal şi muuult entuziasm, vă anunțăm că Zonga, cea mai utilizată aplicaţie de muzică din România, a fost desemnată aplicaţia oficială de muzică a Electric Castle. We are the official music app! Grin

Electric Castle este unul dintre cele mai importante festivaluri din România, care se desfășoară între 14 și 17 iulie la Castelul Banffy, din localitatea Bonţida, Cluj.

Cu ocazia festivalului, am lansat playlist-ul „Waiting for Electric Castle„, care conţine peste 100 dintre cele mai populare melodii ale artiştilor invitaţi la festival şi care poate fi accesat cu uşurinţă de pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tabletă sau Smart TV, oferind fanilor posibilitatea de a intra mai devreme în atmosfera de festival.

Utilizatorii care descarcă aplicaţia şi dau „follow” playlist-ului pot câştiga 10 premii constând în abonamente Zonga Premium pentru 3 luni.

Nu în ultimul rând vă anunțăm că vom fi prezenți la Electric Castfel pe toată perioada festivalului, în cadrul unui stand special amenajat în zona „Tech World”. Aici vom oferi vizitatorilor posibilitatea de a descoperi aplicaţia şi de a asculta melodiile preferate sau playlist-urile. Deci, nu trebuie să ne ratați! Grin

Din comunicatul de presă:

„Ne-am dorit ca anul acesta să le oferim fanilor muzicii electronice din România şi iubitorilor acestui festival posibilitatea de a intra mai devreme în spiritul Electric Castle. Playlist-ul este realizat în colaborare cu echipa Electric Castle şi are, în acest moment, peste 100 de melodii dintre cele mai populare piese ale artiştilor care vor concerta la ediţia de anul acesta a festivalului”, spune Sergiu Biriş, CEO Zonga.

Lansarea noului playlist le aduce fanilor muzicii electronice şi oportunitatea unui concurs realizat de Zonga în colaborare cu Electric Castle. Astfel, toţi utilizatorii care descarcă aplicaţia şi dau „follow” playlist-ului „Waiting for Electric Castle” pot câştiga 10 premii constând în abonamente Zonga Premium pentru 3 luni. Acest lucru înseamnă acces garantat la peste 30 de milioane de melodii la calitate audio HD, posibilitatea de a le asculta de pe toate device-urile, descărcarea melodiilor şi ascultarea lor chiar şi în lipsa unei conexiuni la Internet şi fără a fi întrerupte de reclame.

„Playlist-ul dedicat ediţei de anul acesta a Electric Castle este unul dintre cele peste 3 milioane de playlist-uri disponibile în aplicaţia Zonga. Ne așteptăm ca playlist-urile să devină canale de muzică dinamice, unde utilizatorii să revină pentru a primi mereu noutățile în materie de melodii și artiști. De aceea, pentru Zonga, playlist-ul «Waiting for Electric Castle» este și un mic test în această direcţie. Ne dorim astfel să atragem cel puțin 1.000 de urmăritori pentru acest playlist, deoarece considerăm că opţiunea «Urmăreşte/Follow» constituie o funcţionalitate foarte importantă pentru viitorul Zonga”, precizează Sergiu Biriş.