Și tu ai puterea să faci Clujul să vibreze

Actualizare: piesa poate fi ascultată în exclusivitate pe Zonga, AICI.  Grin Music Note 

Sounds of Cluj.

Atenție sporită te rugăm, pentru că astăzi îti spunem despre un proiect inițiat în județul de unde a luat nastere aplicația Zonga, respectiv Cluj. Grin

Este vorba despre Sound of Cluj, un proiect Vodafone în care participanții au produs și au înregistrat sunete caracteristice sau care le amintesc de Cluj: de la clopotul catedralei la copii alergând prin curți și alei ascunse, de la porumbeii din Piața Mare la primul festival la care au participat.
Pe www.soundofcluj.ro ați arătat cum se aude Clujul vostru, al fiecăruia în parte. Mai departe, sunetele au fost trimis către DJ Shiver, care le-a folosit în cel mai tare mix al unui oraș: Vodafone Sound of Cluj!

În cele 4 zile de Electric Castle, hai în zona special amenajată de Vodafone, ca să te relaxezi cu Zonga, să fii DJ, să descoperi realități virtuale și să încerci mega vinilul în care tu dai tonul și creezi sunete.

Pe site poti asculta playlist-ul dedicat Electric Castle, powered by Zonga, și în premieră mixul Sound of Cluj începând de duminică. Fii parte din experiența Electric Castle și ascultă cum DJ Shiver a transformat dragostea ta pentru Cluj în primul mix al unui oraș! Smile