Electric Castle Festival 2016 văzut prin ochii Zonga

Între 14 și 17 iulie a avut loc cea de-a 4-a ediție a festivalului Electric Castle, desfășurată în același cadru de poveste cu care ne-au obișnuit organizatorii: Castelul Banffy din Bonțida, județul Cluj.

Am fost și noi prezenți, dar de această dată, la fel ca și în prima ediție, și cu stand. Grin Am stat de vorbă cu peste 1,000 de iubitori de muzică, persoane care plătesc pentru conținutul de calitate și care au testat aplicația noastră în cadrul Tech World.
Mulți știau de Zonga, însă nu toți știau o parte dintre lucrurile importante: faptul că este prima și singura aplicație de audio streaming creată în România, mai precis în Cluj-Napoca, că funcționează pe mai multe device-uri și sincronizează contentul automat de pe unul pe celălalt, că îți poți salva playlisturile preferate în offline, dar și poți face multitasking.

Ne-am bucurat de fiecare melodie și fiecare concert în parte. L-am ascultat, nerăbdători pentru fiecare piesă care urma, pe Skrillex pe ploaia torențială, ne-am bucurat tare să ascultăm din nou Dub Pistols, ca în fiecare ediție, am cântat și dansat alături de Bastille, Bring Me The Horizon și nu numai, toate acestea printre razele de soare, norii întunecați și noroiul care a înconjurat întreaga zonă în care s-a desfășurat festivalul în ultimele zile ale sale.

Pentru că știm cât de importantă este păstrarea vie a amintirilor și pentru că suntem aplicația oficială de muzică Electric Castle, vă oferim în încheierea articolului playlistul din acest an al festivalului, care conține nu mai puțin de 100 de piese, numai bune de ascultat după eveniment:

Deja așteptăm ediția de anul viitor! Cu cine ne vedem acolo? Grin