Bondax concertează pe 14 mai @ Terra Events Hall din București

Pregătiți de weekend? Grin Duo-ul Bondax va concerta pe data de 14 mai în București, mai precis în Terra Events Hall (Bd. Lacul Tei nr. 1Bis). Porțile se deschid începând cu ora 22:00, evenimentul este organizat de The Fresh, iar un bilet costă 40 RON.

Afiș Bondax

De asemenea, din cadrul lineup-ului fac parte, de asemenea, și Soundopamine, Amber Amber, dar și Andreea Veder.

Despre Bondax:
Originar din orășelul britanic Lancaster, prodigiosul duo Bondax este fondat de Adam Kaye și George Townsend, de 21, respectiv 22 de ani. Luați în vizor de DJ Annie Mac și de Nick Grimshaw, cei doi au lansat un flux constant de piese între 2011 și 2012, inclusiv single-ul „Baby I got that„.

Incorporând elemente de post-dubstep, R&B și garage, Adam și George robotesc o electro-beatitudine care surprinde la fiecare audiție, fiind puternic influențați de producători ca Classix și Flying Lotus.

Activitatea de producție a luat o pauză în 2013, când britanicii, aflați la un eveniment apres-ski în Bansko, Bulgaria, au pierdut un laptop care conținea materiale noi-nouțe pentru albumul de debut. După incident, s-au apucat să rescrie de la zero piesele, inclusiv cel mai mare hit al lor până în prezent, „All I See„. Single-ul, lansat în 2014, are de partea sa o componentă vocală surprinzătoare, aparținând artistei bristoleze Tanya Lacey. Avansarea spectaculoasă a lui Bondax le-a adus băieților gig-uri la toate marile festivaluri din Anglia și nu numai.

Ascultă Bondax în Zonga și hai la concert! Grin