General Levy concertează la Arenele Romane pe 22 aprilie

Pe 22 aprilie, General Levy va concerta la Arenele Romane, acesta fiind de fapt evenimentul programat, inițal, pe data de 6 noiembrie și de asemenea, este organizat de The Fresh.

The Fresh - General Levy, Subcarpati, Fratii Grime

Din cadrul lineup-ului fac parte și Subcarpați, Frații Grime, dar și Deeproots, care au fost aleși mai mult decât perfect pentru deschiderea concertului lui General Levy. Spunem asta mai ales pentru că au aceleași influențe și un public asemănător. Smile

Despre General Levy:
Este un veteran pe scena britanică urban-progresivă, care s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general. Grație fratelui său mai mare, Paul Levy, și-a consolidat o cultură muzicală masivă, bazată pe ska, rock steady, jungle, garage, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae, creându-și propriul sound system – „Third Dimension”.

La doar 19 ani, General Levy a cucerit publicul cu entuziasmul resimțit la fiecare rimă sau piesă, atât solo, cât și cu brigada sa muzicală. Astfel, ajunge să obțină numeroase premii, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, a urmat o ascensiune bruscă pentru General, hitul ajungând în top 10 mondial.

La 20 de ani după succesul fulminant decare s-a bucurat, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară. Alegând să se înconjoare de muzicieni cât mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas, el produce o operă eclectică ce îmbină perfect funk, hip-hop, jungle și reggae-roots.

Ascultă-l pe General Levy în Zonga! Grin