Color aniversează 5 ani de la înființare alături de Wolf + Lamb

Pe 15 aprilie, ABSOLUT Color aniversează 5 ani de la înființare, iar evenimentul pentru sărbătorirea acestui moment se va face în București, alături de Wolf + Lamb.

Aniversare Color - Wolf+Lamb

Color îi aduce direct din Brooklyn pe prolificii producători de la Wolf + Lamb, pentru un concert aniversar, care va avea loc pe scena Terra Events Hall din București. Evenimentul începe la ora 22:00, iar accesul este liber și se face doar pe baza cardului Color.

Despre Wolf + Lamb:

În fruntea familiei Wolf + Lamb, Zev „Wolf” Eisenberg și Gadi „Lamb” Mizrahi reprezintă două extreme sălbatice – extrovertit versus introvertit, vegetarian versus carnivor, un învingător curajos al cancerului versus un maestru elegant al sabotajului social. Antagonia W+L reușește însă de peste 15 ani să catalizeze energiile seismice cu care cei doi se implică în muzica electronică. Indiferenți față de convențiile contemporane, ei fac muzică pasională și beat-uri care mișcă atât fizic, cât și afectiv.

Direct din colțul underground al Brooklyn-ului, numit Marcy Hotel, dar și din ambientalul Miami, Wolf + Lamb se află într-o continuă expansiune încă de la înființarea familiei și propriului label, în 2005. Zev și Gadi au ajuns cu lejeritate să fie percepuți ca niște maeștrii ai muzicii house și techno, dar și vizionari hip-hop, antreprenori foarte înzestrați și, foarte important, curatori muzicali ireproșabili.

În calitate de producători, Wolf + Lamb sunt renumiți pentru deep house-ul lor lent, meditativ, lăsându-se inspirați de frații de label, ceea ce promite o doză serioasă de estetic în albumele lor. Design-ul practic al lui Zev la talentul lui Gadi de a identifica excelența în tinerele talente arată că ceea ce clădesc amândoi rodește label-ul Wolf + Lamb, devenit cămin pentru No Regular Play, Soul Clap, Nick Monaco, Tanner Ross, Adnana Twins, Voices of BlackSlow Hands și PillowTalk.

Ascultă Wolf + Lamb în Zonga! Grin