Charles Aznavour concertează pe 28 aprilie la Romexpo

Pe 28 aprilie, Charles Aznavour va susține mult așteptatul concert din București, care a fost programat inițial pentru luna februarie a acestui an.

Charles-Aznavour-poster

Maestrul Charles Aznavour se află într-un turneul restrâns, ce se desfășoară în doar câteva capitale europene, publicul fiind foarte aproape de scenă, într-o atmosfera intimă, așa cum însuși artistul își dorește.

Evenimentul istoric poartă numele „One Night Only” și este o ocazie unică de a-l asculta pe Charles Aznavour cântând cele mai iubite piese ale sale pe scenă, într-un spectacol dedicat publicului din România.

Toate biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 februarie își păstrează valabilitatea.

Despre Charles Aznavour:
Este cel mai valoros și mai apreciat artist francofon al tuturor timpurilor, fiind denumit în 1988 de către CNN şi publicul Time Online drept entertainerul secolului din toată lumea.

Născut în 1924 în Paris, își începe călătoria artistică încă de la vârsta de 9 ani, cochetând cu actoria. Abia în adolescență alege să devină cântăreț, iar în 1946 este descoperit de Edith Piaf pe care o şi acompaniază în turneele ei din Franţa şi Statele Unite.

De-a lungul timpului a colaborat cu artiști precum Edith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre puținii cântăreți europeni invitați să cânte cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan (care a spus despre Aznavour că este printre cei mai mari interpreți live pe care i-a văzut), Liza Minnelli, Elton John, Julio Iglesias și nu numai.

Până pe 28 aprilie însă, ne pregătim corzile vocale cu playlistul special pregătit în Zonga pentru eveniment. Grin Audiție plăcută!