Trupa byron cântă la Teatrul Național Cluj alături de Fanfara Militară Bistrița pe 2 decembrie

byron Electric-marching-band_finalTrupa byron serbează 8 ani de activitate printr-un concert deosebit: marți, 2 decembrie, ei vor susține la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” unde vor avea alături Fanfara Militară a garnizoanei Bistrița și corul de elevi Excelsior. byron vor interpreta versiuni reorchestrate pentru trupă, fanfară și cor ale pieselor lor, și vor avea ca invitați speciali doi muzicieni excepționali cu care au mai colaborat și în trecut: este vorba despre solista Luiza Zan și violonistul Alexander Bălănescu!

„Mulțumită actualelor canale de social media m-am reîntâlnit cu un fost coleg de liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrița și, din vorbă în vorbă, am ajuns să punem la cale un proiect. Bineînțeles că la început ne propuneam mult mai puține lucruri, însă cu timpul proiectul a tot crescut devenind mult mai complex atât ca intenții cât și ca finalitate”, spune Dan Byron despre eveniment.

Concertul „Electric Marching Band” va fi înregistrat, urmând să fie baza unui viitor DVD/Blu-ray byron! Acesta ar urma să fie a treia producție video a trupei, după concertul „Live Underground” din salina Turda (2010) și unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Târgu Mureș (2008).

Biletele la concert s-au pus în vânzare prin www.biletmaster.ro și www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile și în rețeaua magazinelor UMAN, Senia și agențiile Perfect Tour. Până pe 20 noiembrie inclusiv, prețul biletelor în presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) și 50 lei (Premium). După aceasta data și la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) și 60 lei (Premium).

Haideți așadar pe 2 decembrie la Teatrul Național Cluj, începând cu ora 20:00, să asistați la un concert deosebit byron în care 3 lumi muzicale se vor întrepătrunde cu rezultate uimitoare! Electric Marching Band înseamnă piese byron (și nu numai!) reorchestrate pentru trupă, fanfară și cor, invitații speciali Luiza Zan și Alexander Bălănescu urmând să completeze peisajul muzical al unei seri de neratat.

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – clape, chitară, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Web: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos