Grimus caută #selfie pentru #selfie

grimus selfie

Comunicat de presă: Grimus vânează cel mai tare moment din viața ta

După lansarea celui mai recent album, Emergence, trupa de rock alternativ din Cluj lucrează la un nou videoclip pentru piesa #selfie. Aceasta face parte din coloana sonoră a filmului cu același titlu, care va avea premiera pe 9 mai. Dacă vrei să apari în clip, dacă simți prin toți porii că faci parte din generația Do It Yourself, dacă tocmai ai pus un status pe Facebook, fă un altfel de selfie: nu în oglindă, ci într-un clip!

Grimus caută cele mai tari momente din viața ta, mai ales dacă ești ”in love with life” și simți că o să ”rule the world”. Materialul video trimis de tine trebuie să reflecte un moment important, special, deosebit și drag pentru tine. Fie că este vorba despre câștigarea unui maraton, o recrutare la NASA, participarea la un protest, o victorie personală, un gest nebunesc, un act de curaj sau primirea unei medalii – cele mai spectaculoase momente vor fi răsplătite. Premiul special pentru cel mai tare clip trimis este în valoare de 500 €, iar următoarele 5 cele mai apreciate primesc fiecare câte o invitație dublă la filmul #selfie, care va apărea pe marile ecrane începând cu 9 mai. Participanții selecționați vor fi creditați la finalul videoclipului. Trimite un videoclip (amator, preluat personal cu orice tip de smartphone sau aparat foto/cameră), cu o durată cuprinsă între 5 și 15 minute, până la data de 10 mai 2014, la adresa studio [at] zazufilm.com .

Grimus este trupa de rock alternativ din Cluj care a deschis concertele unor trupe precum Placebo, Hurts, Deep Purple sau Red Hot Chilli Peppers și a cucerit fani, topuri de radio și căile internetului cu un sound occidental de neconfundat în România. Băieții au cântat la festivaluri internaționale precum: Exit (Serbia), Saarang (India), Sziget (Ungaria), Rock for People (Cehia), Arezzo Wave (Italia), Waves Vienna (Austria), Eurosonic (Olanda) și, cu trei albume la activ după demo-ul din 2006, sunt ”vinovați” pentru ”Backseat Driver”, ”In Your Eyes”, ”High”, ”Privește-mă” și ”The Hell I`m In”. În 2014 contribuie la coloana sonoră a filmului #selfie cu piesa cu același nume.