Concurs: invitație @ concertul Timpuri Noi – Hard Rock Cafe [16 ianuarie 2014]

Best Music și Metalhead te invită la Hard Rock Cafe joi, 16 ianuarie, la ora 21:00, să începi noul an PERFECT cu una dintre cele mai longevive trupe rock românești: TIMPURI NOI! Aceștia vor avea invitați speciali pe: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran și Văru’ Maftei.

Timpuri Noi este simbolul rockului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. Timpuri Noi înseamnă: Dan Iliescu (chitară, voce), Felix Sfura (tobe) și Sabin Penea (bass, vioară). De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii.

Biletele pentru concert costă 30 de lei (cu loc la masă) și pot fi găsite la Hard Rock Cafe sau online, pe iabilet.ro.

CONCURS: punem la bătaie o invitație dublă (adică două bilete) la concertul Timpuri Noi de la Hard Rock Cafe de joi, 16 ianuarie. Lasă un comentariu la acest articol și spune-ne care este piesa ta favorită de la Timpuri Noi. Ai grijă să îți treci adresa de mail corectă, pentru a te putea contacta în cazul în care ai câștigat! Timp limită: luni, 13 ianuarie.

Update: Câștigătorul concursului este Decu Gheorghe