Concert Zdob și Zdub @ Hard Rock Cafe [24 ianuarie 2014]

Hard Rock Cafe sărbătorește vineri, 24 ianuarie, începând cu 22:00, șase ani de la deschiderea în România a primului restaurant aparținând celebrului lanț american! Concertul aniversar îi va avea ca invitați pe Zdob și Zdub, cea mai îndrăgită trupă din Republica Moldova. Moldovenii trec Prutul pentru a face hora mare pe scena din HRC de Ziua Unirii Principatelor Române.

Înființată acum 20 de ani, Zdob și Zdub are nouă albume la activ și mii de concerte în țară și în străinătate, alături de mari nume ale scenei internaționale, cum ar fi: Rage Against the Machine, Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage și mulți alții. Cel mai recent album, „Basta Mafia”, a fost lansat în 2013 tot la Hard Rock Cafe și este rodul unei munci de aproape 2 ani. Pe album este inclus și single-ul „Moldovenii s-au născut”, care se bucură de mare popularitate în rândul publicului.

Biletele pentru concert se pot cumppăra direct la Hard Rock Cafe sau online, pe iabilet.ro. Acestea costă 80 de lei (cu loc la masă – număr limitat la 300 de bilete), respectiv 60 de lei (cu loc în picioare).

Accesul se face începând cu 20:30 iar concertul începe la ora 22:00.

Facebook event page